Chat online anonym chat

Chat online anonym chat gilbertleon.com Chat/nettjeneste for alle som trenger noen å snakke eller skrive med. Still spørsmål, garantert anonym og få svar fra fagpersoner. Litteratur. I dag. Spør vår chatbot om prevensjon. Telefontid kl. og Klinikken er åpen kl. Vår chat er åpen kl. venner – her finnes både jenter og gutter. Tjenesten er gratis, anonym og helt på norsk. online; Chat · About us. We use cookies to give our users the. Sex og samfunn: På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler En anonym chat for unge skeive og ungdom som er usikker på sin legning.

Du er helt anonym når du bruker vår chat-tjeneste, så lenge du selv ikke forteller hvem du er. Det betyr at vi i gilbertleon.com ikke vet mer om deg enn det. Sex og samfunn: På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler En anonym chat for unge skeive og ungdom som er usikker på sin legning.

venner – her finnes både jenter og gutter. Tjenesten er gratis, anonym og helt på norsk. online; Chat · About us. We use cookies to give our users the.

Enkelt og greit å chatte på kanaler som #gilbertleon.com, #Norge, #Over18 og #Flørte. Skriv inn kallenavn (nick) og trykke «Koble til». Så velger du kanal og chatter i vei. Sex og samfunn: På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler En anonym chat for unge skeive og ungdom som er usikker på sin legning.

gilbertleon.com Chat/nettjeneste for alle som trenger noen å snakke eller skrive med. Still spørsmål, garantert anonym og få svar fra fagpersoner.

Litteratur.

Nettguiden | Chat

I dag. Spør vår chatbot om prevensjon. Telefontid kl. og Klinikken er åpen kl. Vår chat er åpen kl. SOS-chat er en chattetjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Der er du også helt anonym og vi får heller ikke der vite noe mer om deg enn det du. Alle som svarer på telefon, chat og mail er frivillige mellom 22 og 75 år.

Ekspertpanelet vårt er også frivillige, er et utvalg av ungdommer i alderen år.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail