Tinder dating app norway

Tinder dating app norway Fire single tester de tre mest populære datingappene Tinder, Happn og Grindr sammen med den nye norske appen WiMeet. Appene vurderes. Tinder er en datingapp for mobil som har som mål å gjøre det enklere for brukerne å bli kjent med mennesker i nærheten. Appen brukes til å starte en flørt eller. Ny, norsk app har allerede brukere i 70 land. Appen er altså ikke en dating-app, slik som Tinder, men laget for å få folk ut av sofaen og. Mark Zuckerberg sier at Facebook skal lansere sin egen datingløsning. Under F8-konferansen melder Facebook-sjefen at de vil ta opp.

Facebook begynner med dating – Tinder raser på børs

Tinder dating app norway Eller om han du alltid møter i kassakøen på Kiwi har et godt øye til deg?

Ikke slått an i Norge ennå, færre valgmuligheter enn andre sjekkeapper. Har du fått med deg disse klippene? Vilt populær, brukervennlig, rask og avhengighetsskapende. Now you can sit back, enjoy a fine cocktail, and browse through profiles at your leisure.

Fire single tester de tre mest populære datingappene Tinder, Happn og Grindr sammen med den nye norske appen WiMeet. Appene vurderes. Ny, norsk app har allerede brukere i 70 land. Appen er altså ikke en dating-app, slik som Tinder, men laget for å få folk ut av sofaen og. Siden Tinder slo gjennom for fullt i , har det kommet stadig nye konkurrenter på kjøtt markedet Om man søker på «dating» i Google Play.

Verdens raskest voksende dating-app, Tinder, er i ferd med å gjøre nettdating stuerent i Norge. Et hårete mål, men tallenes tale er klar. UTFORDRER TINDER: Den nye appen Happn har nå over 50 brukere i mener Kjøs at nett og app-dating er blitt så godt som stuerent.

Fire single tester de tre mest populære datingappene Tinder, Happn og Grindr sammen med den nye norske appen WiMeet. Appene vurderes.

Kan disse dating-appene måle seg med Tinder?

Ny, norsk app har allerede brukere i 70 land. Appen er altså ikke en dating-app, slik som Tinder, men laget for å få folk ut av sofaen og. Verdens raskest voksende dating-app, Tinder, er i ferd med å gjøre nettdating stuerent i Norge.

Et hårete mål, men tallenes tale er klar. Adresseavisen har bedt fire single personer om å sjekke ut tre forskjellige datingapper. Sukker, Tinder og Happn. Møt vårt sjekkepanel.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail