Analsex uten kondom sex spill

Analsex uten kondom sex spill Uansett analsex eller vanlig sex, men risko er større i analsex. . De har hatt analsex uten kondom og det gikk fint, helst med kondom ja men. Jeg er av den typen som ikke synes noe om å være grisete(altså, urenslig, ikke i form av sex), men analsex uten kondom: Det går helt greit. jeg er sånn at jeg liker å ha anal sex med jenter. og nå har jeg fått meg ny dame da. eller er 1 månde siden da. det som et litt rart er at hun. Hei;)Jeg er en hetrofil mann som hadde sex med en annen mann for 18,5 dager siden. Analt, uten kondom. Jeg tok test i dag hos gilbertleon.com  Mangler: spill.

Uansett analsex eller vanlig sex, men risko er større i analsex. . De har hatt analsex uten kondom og det gikk fint, helst med kondom ja men. Kondom (og HPV-vaksine) er den beste måten å beskytte seg mot seksuelt overførbare God sex. God sex kan være blant annet samleie, munnsex og analsex. Jeg er av den typen som ikke synes noe om å være grisete(altså, urenslig, ikke i form av sex), men analsex uten kondom: Det går helt greit.

Lommelegen - Analsex og bruk av kondom

Her kan du bestille gratis kondomer. Kondom er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter både mot kjønnssykdommer og mot uønsket Sex og samliv. jeg er sånn at jeg liker å ha anal sex med jenter. og nå har jeg fått meg ny dame da. eller er 1 månde siden da. det som et litt rart er at hun. Under analsex. MÅ man ha kondom, selv om man er i et fast forhold, eller går det fint uten om det foretrekkes? Har hørt at gutten kan få urinveisinfeksjon ved null.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail